Specialisaties

Met ruim 40 jaar ervaring als fysiotherapeut in Lelystad, zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van uiteenlopende lichamelijke klachten door middel van deskundige behandeltechnieken. Bewegingsproblemen zoals gewrichtspijn, sportblessures, duizeligheid of andere lichamelijke aandoeningen, behandelen we door middel van een persoonlijk behandeltraject, dat we gezamenlijk samenstellen aan de hand van de ernst van uw klachten en de mogelijkheden. Daarnaast bieden onze verschillende specialismen ook vaak de uitkomst, wanneer uw lichamelijke problemen niet opgelost kunnen worden door uw huisarts.

Heeft u aanhoudende lichamelijke klachten zoals gewrichtspijn, een piep in uw oor, nekpijn of hoofdpijn? Maak dan direct een afspraak met een van onze fysiotherapeuten en ontdek de mogelijkheden om uw klachten te verminderen of zelfs volledig te verhelpen.

Algemene fysiotherapie

We zijn gespecialiseerd in alles wat met lichamelijke beweging te maken heeft en helpen u wanneer uw spieren, botten of gewrichten problemen veroorzaken. We richten ons niet uitsluitend op het genezen van chronische pijnen en aandoeningen, maar richten ons, met behulp van gerichte behandelingen, eveneens op het bevorderen van uw bewegingsvrijheid.

Kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie staat ook wel bekend als orofaciale fysiotherapie en focust zich op lichamelijke klachten rondom uw nek, hoofd en kauwstelsel. Met behulp van gerichte behandelingen en adviezen verhelpen we uw problemen en leren we uw slechte gewoontes zoals tandenknarsen en tongpersen af.

Reumazorg

Aan de hand van de richtlijnen van Reumatoïde Artritis behandelen we reumapatiënten en zorgen we ervoor dat de gewrichtspijn vermindert en de mobiliteit wordt vergroot. Dankzij onze nauwe samenwerking met Reumazorg verlenen we de beste zorg door zeer nauwe overleglijnen.

Manuele therapie

Onze manueel therapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met gewrichtspijn in de wervelkolom, armen en benen. Aan de hand van gedegen onderzoek en de juiste behandeltechnieken, zorgen we ervoor dat de gewrichtspijn afneemt en uw gewrichten weer soepel bewegen.

Maak direct een afspraak en start uw persoonlijke behandeltraject

Voordat we starten met het deskundig behandelen van uw lichamelijke klachten, is een eerste kennismakingsgesprek noodzakelijk. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we uw problemen en geven we u alle informatie over de mogelijke oorzaken en het beoogde behandeltraject. Bij Fysiotherapie Middendreef profiteert u van meerdere voordelen:

  • Meer dan 40 jaar ervaring in het vak
  • Een persoonlijk en oplossingsgericht behandeltraject
  • Alle behandelingen onder één dak
  • Nauwe samenwerkingen met meerdere officiële instanties
  • Toegang tot persoonlijke online oefenprogramma’s

Maak direct een afspraak met een van onze fysiotherapeuten en ontdek de mogelijkheden die we bieden om uw lichamelijke klachten te verhelpen.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze specialisaties of bent u benieuwd wat we voor uw lichamelijke klachten kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze fysiotherapeuten via 0320 410 539 of bezoek onze praktijk in Lelystad voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.