Onbegrepen klachten

Ieder mens heeft wel eens pijnklachten die u zelf niet kunt verklaren. Veel van deze lichamelijk klachten verdwijnen na verloop van tijd automatisch. Toch zijn er ook velen die kampen met langdurige pijnklachten, waardoor een bezoek aan de huisarts, neuroloog, tandarts of KNO specialist uitsluitsel moet bieden. In sommige gevallen slagen dergelijke specialisten er echter niet in een duidelijke oorzaak te vinden, waardoor we spreken van onbegrepen klachten. Deze onbegrepen pijnklachten staan ook wel bekend onder de medische term Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijk Klachten: SOLK. Voor een groot deel van de onbegrepen klachten, is de kans aanwezig dat de oorzaak zich bevindt in het kaak- en slaapgebied. We spreken dan van een Temporo Mandibulaire Disorder: TMD. Orofaciaal therapeut A. Reuvers van Fysiotherapie Middendreef is gespecialiseerd in het verhelpen van dergelijke pijnklachten, zoals:

Heeft u last van onbegrepen klachten waar eerdere specialisten geen oorzaak voor konden vinden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze orofaciaal therapeuten en maak direct een afspraak om uw pijnklachten te bespreken. Een verwijzing van uw huisarts is hiervoor niet nodig.

Onbegrepen klachten verklaren

Ieder persoon is uniek, waardoor ook iedere pijnklacht uniek is. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering en stellen we een op maat gemaakt behandeltraject voor. Om de oorzaak van uw onbegrepen pijnklachten te herleiden, is een kennismaking echter noodzakelijk. We nodigen u dat ook graag uit in onze moderne praktijk in het Centrum van Lelystad. Tijdens het eerste gesprek bespreken we gezamenlijk uw aanhoudende klachten en eventuele behandelingen uit het verleden. Aan de hand van uw specifieke klachten en onze expertise, stellen we een persoonlijk behandeltraject op om uw onbegrepen klachten te verminderen of zelfs volledig te verhelpen. Bij Fysiotherapie Middendreef profiteert u van grote voordelen:

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Persoonlijk aandacht en benadering
  • Gespecialiseerd in orofaciale en manuele fysiotherapie
  • Alles onder één dak
  • Toegang tot online consulten en oefenprogramma’s

Blijf niet langer rondlopen met aanhoudende, onbegrepen klachten en ontdek de mogelijkheden die orofaciale fysiotherapie u heeft te bieden. Maak gelijk een afspraak met een van onze specialisten via onderstaande knoppen.

Vragen of overige pijnklachten

Ervaart u andere pijnklachten, zoals een sportblessure of gewrichtspijn aan uw knie, enkel, wervelkolom, bekken of heup. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in meerdere specialisaties, waaronder:

Heeft u vragen over uw onbegrepen klachten of bent u benieuwd wat we voor uw pijnklachten kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak direct een afspraak via onderstaande knoppen. We voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies.